Bent u geïnteresseerd in 1 van onze specialismen?

Wat is een verplaatsing, en wanneer kies je nou eigenlijk voor een verplaatsing?

Een verplaatsing is een gebouw verrijden naar een nieuwe locatie om daar opnieuw te vestigen. Een verplaatsing kan meerderen redenen hebben: het is een pand met historische waarde maar gooien nieuwe bouwplannen roet in het eten. Dan is het een optie om het pand te verplaatsen naar een nieuwe locatie.

ook is het wel eens voorgekomen dat een technische installatie weg moet van de huidige plek waar het zich dan bevind, maar is de installatie nog niet afgeschreven of is de installatie onmisbaar. Ook dan is het een goede optie om het pand te verplaatsen.

In dergelijke gevallen zijn verplaatsingen goedkoper in plaats van het af te breken en opnieuw op te bouwen. Ook hiervoor bent u bij van P. van ‘t Wout aan het juiste adres. Ons credo van weleer “kan niet bestaat niet” gaat zeker ook op voor de door ons uitgevoerde verplaatsingen.

Waarvan op dit moment al ruim 25 verplaatsingen op onze naam hebben staan en onze laatste verplaatsing stamt uit feb 2019. Waarbij wij een villa van ruim 650 ton hebben ver reden en op een nieuwe locatie hebben geplaatst

De verplaatsing in 2019 van de twee-onder-een-kapwoning in de Alphense Prins Hendrikstraat 60 A en 60 B met de complete inrichting is klaar. Het huis is na een half uurtje aangekomen op zijn nieuwe plek.

De afgelopen maanden is de bakstenen kolos uit 2005 drie-en-een-halve-meter opgevijzeld en op een stalen draagconstructie gezet. Het geheel is op drie zeer brede en lage voertuigen gezet.

De speciale voertuigen hebben tientallen, onafhankelijk van elkaar bewegende wielen, die 360 graden gedraaid kunnen worden.

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse in de diensten van P van ‘t Wout Vijzel- en Funderingstechnieken? Neem dan contact met ons op!