Bent u geïnteresseerd in 1 van onze specialismen?

Specialiteiten van P. van ’t Wout.

Ieder project dat wij uitvoeren is uniek. Daarom heeft ieder project weer zijn eigen plan van aanpak nodig.

Voor we een project uitvoeren werpen we eerst een blik op de bouwlocatie. Daarna gaan we in gesprek met de klant over wat zijn wensen zijn. Zodra we de wensen duidelijk in kaart hebben gebracht gaan we terug naar het kantoor. Op kantoor maken we met ons team een plan van aanpak.

Elk groot project heeft ook een werkplan, opgesteld door werknemers met tientallen jaren ervaring. Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we beginnen met de werkzaamheden uitvoeren, en ons specialisme toepassen in de praktijk.

Waterwerken

Maar wat zijn onze specialiteiten?

Een van onze specialiteiten is het aanbrengen van funderingspalen.

We hebben 3 type funderingspalen die we kunnen aanbrengen. G.S.I. paal – S.I.P.  Stalenbuispaal, ieder type paal vergt ook weer ze eigen type uitvoering. Door de vele jaren ervaring kunnen we zeggen dat we de fijne kneepjes beheersen. Ieder soort paal type heeft ze eigen specialist, zo kunnen we vakgericht te werk gaan. Dit doen wij met een team dat ervaring en kennis buiten heeft opgedaan en nu het binnen kan gaan benuttigen met de voorbereidingen van misschien wel uw project.

Zodra de voorbereidingen getroffen zijn gaan we met het equipment naar het project. Eenmaal aangekomen op locatie lossen we het equipment en richten we de bouwlocatie in. Zodra alles klaar staat op het project gaan we beginnen met het aanbrengen van de funderingspalen. We doen de uitvoering met een ploeg van 2 of 3 werknemers. Het is afhankelijk welke paaltype er word gehanteerd om het aantal werknemers op te stellen per ploeg. Ook buiten hebben we personeel rondlopen met ruim 40 jaar praktijk ervaring. Dat brengt automatisch kennis met zich mee dat ze ook op uw project kunnen toepassen.

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse in de diensten van P van ‘t Wout Vijzel- en Funderingstechnieken? Neem dan contact met ons op!