G.S.I. paal

G.S.I staat voor Grout Schroef Injectie paal. G.S.I is een trillingvrij palensysteem dat u goed kunt toepassen bij projecten waar geen tot nauwelijks trillingen mogen ontstaan.

Dit systeem word door ons al sinds het jaar 2007 toegepast, inmiddels door meerdere boorstellingen met diverse afmetingen. De G.S.I. palen worden net als de stalenbuispalen door ons op maat gemaakt i.p.v. dat wij deze fabrieksaf bestellen (zoals wel het geval is bij schroefinjectiepalen).

Door de jaren heen hebben we dit palensysteem met onze opgedane kennis, stap voor stap verbeterd. Van automatisering tot en met de meest tactische indeling van onze transporten. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs aanbieden en kwalitatief hoogstand werk leveren.

Iedere dag zijn wij bezig met het verbeteren van onze equipment en het doorontwikkelen van onze materialen en stellingen. Deze worden maandelijks verbeterd middels kleine aanpassingen.

GSI palen p van t wout

Wanneer G.S.I.?

Deze palen zijn ideaal voor wat grotere projecten waarbij er geen of nauwelijks trillingen veroorzaakt mogen worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij projecten dichtbij andere gebouwen. Hierbij zouden de gevolgen kunnen zijn dat de fundering van de gebouwen in de omgeving beschadigd raakt of het zelfs begeeft. Dit is natuurlijk onwenselijk en een enorme kostenpost, gemakkelijk te voorkomen met behulp van de G.S.I. palen.

GSI palen

Prijs G.S.I.

De prijs van deze palen ligt vergeleken met de stalen buispalen vrij hoog. Echter is het de moeite in vele gevallen zeker waard indien er rekening gehouden moet worden met gebouwen in de nabije omgeving. Het is erg lastig om een vaste prijs te geven voor de G.S.I. palen. De prijs van deze varieert namelijk enorm, vooral afhankelijk van de situatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in de G.S.I. palen, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

Voordelen Grout Schroefinjectiepalen

  • Het injecteren van een G.S.I. paal is vrijwel trillingvrij, ideaal dus voor situaties waarbij geen trillingen veroorzaakt mogen worden.
  • Geschikt voor wat grotere klussen

Nadelen Grout Schroefinjectiepalen

  • Zijn vaak net wat duurder dan stalen buispalen
  • Zijn niet ideaal voor de wat kleinere klussen
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de heisector kunnen wij met trots zeggen dat we u scherp geprijsde, doch kwalitatief hoogstaande heipalen aan kunnen bieden. We hebben in loop der jaren onze technieken in hoog tempo verbeterd waardoor wij voorlopen op vele andere heibedrijven.

P van t wout vrachtwagen